Veelgestelde vragen (FAQ)

Heeft u een vraag aan Leef! in Borculo? Bekijk hieronder of deze vraag al eerder is gesteld. Staat uw vraag er niet bij, dan beantwoorden we deze graag alsnog middels een e-mail. Stuur uw vraag naar info@leef-inborculo.nl.

Het is fijn om te weten met hoeveel mensen we rekening dienen te kunnen houden. Echter, we begrijpen ook dat het laagdrempeliger is als men zich niet hoeft aan te melden. Mocht je hier geen bezwaar tegen hebben, meldt je dan even aan.
De avond wordt georganiseerd rondom 5 onderwerpen. Dat zijn: Centrum, Berkel, Horeca, Groen en Ondernemen. Meer informatie hierover vind je op deze website onder het tabblad “thema’s en onderwerpen”.
Tijdens deze avond verzamelen zoveel mogelijk ideeën. Deze ideeën worden geclusterd en verder doorgesproken tijdens themabijeenkomsten die in november zullen plaatsvinden. Vervolgens komt er een samenvatting op onze website. Tevens is er meer informatie te verkrijgen tijdens onze inloop op de woensdagochtenden van 9.00 – 12.00 uur.
Alle ideeën worden in ieder geval behandeld. Of er vervolgens iets mee gedaan kan worden is afhankelijk van de plannen die worden ontwikkeld voor de langere termijn in samenspraak met Leef! in Borculo, de themagroepen en de gemeente.